Ízek és illatok a Balaton körül.

2013.11.20. 13:29 BalatonÍzlelő

12. Gardália képekben

Címkék: program hal

Ismét Gardália volt Tihanyban, immár 12. alkalommal. Éppen egy évvel ezelőtt szintén a Gardliával indítottam a blogot, a látott halról és halászatáról ott olvashattok.

Idén szombaton is a halászattal, a borrendek felvonulásával és a hal megáldásával indult a program a tihanyi apátságban.

Névtelen1_2.pngKésőbb a Visszhang-dombon hagyományos módon, szőlővenyigére tűzve, parázson sütötték meg a paprikába forgatott halakat.

Névtelen2_6.png

A témában még mindig ajánljuk Héjjas Pál-Punk Ferenc Gardália c. könyvét!

Névtelen3_2.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatonizlelo.blog.hu/api/trackback/id/tr155551243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A bejegyzés trackback címe:

https://balatonizlelo.blog.hu/api/trackback/id/tr455551243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása